24 ocak 2020

Decovita : “Dış Mekanlar Estetikle Korunacak”

 
Decovita Seramik, AR – GE’ye ve ÜR-GE’ye verdiği büyük önemle birlikte, kaliteden taviz vermeden 2.500’ün üzerinde desen ve yüzlerce ürün serisine ulaştı.
 
Decovita Outdoor Koleksiyonu’nda yer alan dış mekan seramikleri dört mevsim koşullarına uygun olarak üretildi. Zorlu kış koşullarında buzlanmaya karşı koruyan seri, yaz sıcaklarında güneşe maruz kalması durumunda ise rengi aynı kalıyor. Gece-gündüz arasındaki sıcaklık farkının yüksek olduğu bölgelerde bile termal şoka dayanım gösteriyor.
 
 
Koleksiyonda Estetik-Kalite-Sağlamlık Dengesi Ön Planda
 
Decovita Outdoor Koleksiyonu ayrıca aşınmaya, kimyasallara, lekelere, yüke karşı dayanıklı olması; kolay temizlenmesi ve kaymazlık gibi özellikleri sayesinde her gün sayısız insanın kullandığı otel, okul, AVM, hastane, ulaşım ve spor yapılarının özellikle dış mekan alanlarında benzersiz kullanım kolaylıkları sunuyor.
 
 
Koleksiyon, bahçe ve teraslarını yenilerken dekoratif unsurlar ile zenginleştirmek isteyen, bunun yanında estetik-kalite-sağlamlık dengesini önemseyen kullanıcıların beklentilerini de fazlasıyla karşılıyor.
 
Bütün bunlara ek olarak koleksiyonun öne çıkan sağlamlık ve kalite özellikleri, doğal kaynakların giderek tükendiği, her alanda tasarruf yapılmasının gündeme geldiği günümüzdeürünlerin uzun yıllar kullanılmasını sağlıyor, çevre dostu özelliklerini pekiştiriyor.
 
Outdoor Koleksiyonu’nun Kullanım Alanları
 
 
Decovita Seramik’in Outdoor Koleksiyonu’nun kullanılabileceği mekanlar arasında açık ve kapalı yüzme havuzları, garajlar, teras ve verandalar, erişim rampaları, yürüyüş yolları, park ve bahçeler gibi rekreasyon alanları bulunuyor.

 

Diğer Yazılar

İstediğiniz Ahşap Parke mi, Doğal Görünüm mü?

2 eylül 2018

İstediğiniz Ahşap Parke mi, Doğal Görünüm mü?

Yaşam alanlarınızda hayal ettiğiniz doğal görünümü yakalamak için ahşap parkeye ihtiyacınız yok. Doğa kadar gerçek, doğal ahşap görüntüsünü mükemmel yakalayan

tamamı...
Restoranlarda %100 Ahşap Görünümü

28 ağustos 2018

Restoranlarda %100 Ahşap Görünümü

Ahşabın sıcaklığını ve zarafetini yansıtan parke görünümlü seramikler, restoranlarda da sıklıkla tercih edilmeye başladı. Seramik döşemeler, teknik özellikleri, uzun ömürlü

tamamı...
Dekor Ürünleriyle Estetik Dokunuşlar

7 eylül 2018

Dekor Ürünleriyle Estetik Dokunuşlar

Sınırsız renk ve desen çeşitliliğiyle mutfaktan banyoya, yatak odasından teras ve bahçeye her mekana uygun alternatifler sunan seramik dekor ürünleri

tamamı...